Nieuws
Demon's Souls

De remake van Demon's Souls bevat een mysterieuze nieuwe deur

Mysterieuze game wordt nog mysterieuzer

Geschreven door Michel Musters op
Spelers van de recent uitgekomen remake van Demon's Souls hebben een mysterieuze deur ontdekt die niet in de oorspronkelijke game zat.

Spelers zijn er nog niet achter gekomen hoe ze de deur openkrijgen. Een Twitter-gebruiker meldt echter dat ontwikkelaar Bluepoint hetzelfde deed in de remake van Shadows of the Colossus. Daarmee refereerde de studio naar een easter egg waarvan men dacht dat die in de originele game zat, maar dat bleek niet zo te zijn.

Een Reddit-gebruiker claimt te weten wat er achter de deur zit door heel dicht tegen de deur aan te staan, waardoor de camera achter de deur komt en de locatie via de fotomodus bekeken kan worden. Er wordt een terras met een item erop zichtbaar.

De remake van Demon's Souls is nu te koop voor PlayStation 5. In Europa verschijnt de PS5 zelf aanstaande donderdag.

Dit artikel delen:

Lees meer

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered schittert sneller dan ooit Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt binnenkort balansupdate
1

Reacties op: De remake van Demon's Souls bevat een mysterieuze nieuwe deur

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 16 november 2020 16:49
    Dat is hoe je content maakt, onverwachte elementen toevoegen en verder stijf je kaken op elkaar houden. Laat mensen maar gissen. Het houdt je games vanzelf relevant, zolang er nog zaken in zitten die niet verklaard zijn dan kunnen games rustig jaren populair blijven. Met name Youtube kanalen zijn meesters in het herkauwen van onverklaarde geheimen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.