CSports.net is een pagina waar gegevens over ladders, Mods en games bewaard worden. Zo staan er in de database meer dan 1350 Mods en 55 titels. Om het werk van al die hardwerkende Modders te belonen rijkt de site elke maand een award uit gebaseerd op het aantal spelers. Om te voorkomen dat de populairste Mods steeds met de hoofdprijs ervan doorgaan, kan een Mod slechts een keer in het jaar de award winnen. De awards voor de maand mei zijn bekend gemaakt.

And the winners are:Half Life - Day of Defeat Kingpin - Hitmen Quake - Clan Arena Quake 2 - OSP Quake 3 - OSP Star Trek Elite Forces - In2tagib Tribes - Ultra Renegades Tribes 2 - Duel Unreal Tournament - Strike Force Naast de eisen dat de Mod een keer per jaar kan winnen en dat hij door veel mensen gespeeld moet worden of veel aanpassingen moet bevatten, is de derde eis dat hij door amateurs gemaakt moet zijn. De jongens van Counter-Strike kunnen dus niet meer meedoen

Ondanks dat je kan twisten over de awards is het leuk om te zien dat er nog steeds Mods gemaakt worden voor oldies zoals Quake, Kingpin en Tribes.