Nieuws
Apex legends

Heatmaps tonen populaire dropspots in Apex Legends

Populariteit verschilt per rank

Geschreven door Cody van den Bogert op
Er zijn verschillende heatmaps onthuld die de populariteit van alle dropspots in King's Canyon weergeven.

Het komt voor Apex Legends-enthousiastelingen niet echt als een verrassing: Skull Town is verre weg het meest populair onder de Apex-spelers. Skull Town wordt door velen gezien als een combinatie van paniek en onoverzichtelijkheid, bovendien is het vaker dan je lief hebt het einde van je potje. De heatmaps zijn gemaakt door een Reddit-gebruiker en zijn gebaseerd op 120.000 potjes Apex. De heatmaps worden per rank onderverdeeld. Check hier alle heatmaps.

heatmap

Zoals te zien in de afbeelding hierboven, is naast Skull Town ook Market erg populair. Dit zijn de twee plekken waar de meeste beginkills te halen zijn, wanneer je dus speelt voor zoveel mogelijk kills zijn dit toch wel dé plekken om te landen.

Apex Legends

Wat verder opvalt is dat de zijkanten van King's Canyon erg populair zijn in de predator-rank. De reden hiervoor is simpel: Het ranked-systeem van Apex Legends beloont spelers die lang overleven. Wanneer er aan een zijkant gedropt wordt, kan men met de stormcirkel meelopen. Dit zorgt ervoor dat spelers (als het goed is) niet kwetsbaar zijn van achter. Bovendien is de kans op een druk bezette dropzone kleiner aan de rand van de map. Uit de verschillende heatmaps kan het volgende dus worden geconcludeerd: Hoe hoger de rank, hoe drukker de uiteindes van de map.

13 augustus gaat het Iron Crown-evenement van start, dit evenement introduceert onder andere een tijdelijke solo-modus.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe foto van Halo-acteur Pablo Schreiber uitgebracht Handgetekende indiegame Knights and Bikes verschijnt deze maand
0

Reacties op: Heatmaps tonen populaire dropspots in Apex Legends

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.