Nieuws
Biomutant

De PlayStation Plus Essential-games van december zijn bevestigd

Met o.a. Biomutant en Mass Effect: Legendary Edition

Geschreven door Michel Musters op
Sony heeft de PlayStation Plus Essential-games van december bevestigd.

Eerder deze week lekten de spellen van december al uit, maar nu zijn ze officieel aangekondigd. Het gaat om Mass Effect: Legendary Edition (PS4), Biomutant (PS5/PS4) en Divine Knockout (PS5/PS4). Alle PlayStation Plus-leden kunnen deze games van 6 december tot 2 januari claimen.

Mass Effect: Legendary Edition ontving een 8 op Gamer.nl: “De Legendary Edition van Mass Effect zet met veel liefde drie van de beste games ooit weer volop in de schijnwerpers. Dat is eigenlijk al genoeg reden om dit pakket aan te raden, maar toch voelt het alsof Bioware kansen laat liggen om echt groots uit te pakken.”

Biomutant kreeg van Gamer.nl een 6: “Biomutant is grillig in opzet. Het missie-ontwerp is te traditioneel en de game leunt op een warrig verhaal met slechte dialoog en nietszeggende personages, terwijl de actie en sommige rpg-systemen juist beter zijn dan die van genregenoten.”

Momenteel zijn Nioh 2 op PS4, Nioh 2 Remastered op PS5, Heavenly Bodies op beide consoles en Lego Harry Potter Collection op PS4 te downloaden. Hier zijn de Xbox Live Games with Gold van december te vinden.

PlayStation Plus

Dit artikel delen:

Lees meer

Neon White verschijnt binnenkort mogelijk op PlayStation-consoles Gerucht: Monster Hunter Rise komt in januari naar PlayStation en Xbox
1

Reacties op: De PlayStation Plus Essential-games van december zijn bevestigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • DarknezzXL

    • 1 december 2022 14:37
    meh had wel wat beters verwacht voor de december maand

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.