Nieuws

De negen gametrailers uit de Devolver Digital-presentatie

O.a. met Shadow Warrior 3, Phantom Abyss en Death's Door

Geschreven door Michel Musters op
Vanavond werd de Devolver Digital E3-presentatie getoond. Daarin kwamen negen trailers van aankomende games voorbij, die hieronder zijn te zien.

Zo kwam het eerder onthulde Shadow Warrior 3 voorbij. De shooter komt in 2021 naar Xbox One, PlayStation 4 en pc. Ook Trek to Yomi werd getoond, waarin een eenzame samoerai een reis voorbij leven en dood maakt. Dat spel komt in 2022 naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Vervolgens was Phantom Abyss aan de beurt, een asynchrone multiplayergame waarin spelers procedureel gegenereerde kerkers verkennen en heilige objecten moeten zien te verkrijgen. Dat spel komt op 22 juni naar Steam Early Access. Dit werd gevolgd door Wizard with a Gun, een online coöperatieve sandbox-survivalgame dat zich afspeelt in een magische wildernis. De game staat gepland voor een release in 2022 op pc en Nintendo Switch.

De volgende game was Death's Door, waarin Crows verantwoordelijk zijn voor het verzamelen van zielen van de doden. Death's Door verschijnt op 20 juli op pc, Xbox One en Xbox Series X en S. Daarna kwam Inscryption voorbij, van de makers van Pony Island the The Hex, vol met puzzels en psychologische horror. Later dit jaar komt de game op pc uit.

Devolver Tumble Time moet "de toekomst van physics-based puzzlegames" worden. Spelers kiezen personages uit hun favoriete Devolver Digital-games en moeten zoveel mogelijk punten behalen. Het mobiele spel moet in de loop van dit jaar verschijnen. Daarna volgde Terra Nil, waarin spelers een woestenij moeten omvormen in een paradijs vol met flora en fauna. Er is nog geen releasedatum van bekend. TOt slot werd Demon Throttle getoond, dat alleen fysiek op de Nintendo Switch gekocht kan worden en om een vrouwelijke vampier en een cowboy draait. Het spel komt in 2022 uit.

Dit artikel delen:

Lees meer

Godfall komt in augustus op PlayStation 4 uit Ubisoft speelt op safe, maar brengt het E3-gevoel terug
3

Reacties op: De negen gametrailers uit de Devolver Digital-presentatie

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Markus88

  • 13 juni 2021 08:22
  Trek to Yoni en Death's Door ga ik halen.. Zien er zeer tof uit 👌🏻

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  hulstpower

  • 13 juni 2021 08:37
  @Markus88 zo trek to yoni ziet er zeker vet uit

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Roy36NL

  • 13 juni 2021 09:06
  Trek to yoni wat een style zeg ziet er gaaf uit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.