Net als voorgaande jaren was ook in FIFA 2003 de Nederlandse competitie niet van de partij. De KNVB vroeg Electronic Arts teveel geld voor de licenties, waardoor werd besloten om de competitie niet in de soccergame te verwerken. Toch kan er vanaf nu met alle 18 clubs gespeeld worden in de Holland Casino Eredivisie.

Dit is geregeld door het team van B-DFP, voluit Belgian / Dutch Fifa Patch. De ploeg is gelijk na de release van het spel begonnen aan het updaten van alle roosters, spelers en clubs. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn.De patch bevat de volgende features:

- De hele Nederlandse Eredivisie:

- Alle 18 teams van de Eredivisie

- 8 Goalkeeperkits

- Alle 36 thuis- en uitshirts

- Supportersvlaggen voor elk team

- Correcte rosters: alle spelers, alle details

- Nieuwe juiste menubadges

- Nieuwe kleine shirtjes in de menu's

- Aangepaste AI voor elk Eredivisieteam: elk team heeft z'n eigen speelstijl, reageert anders bij een achterstand, bij het drukken...

- Aangepaste AI voor: van Hooijdonk, Van der Vaart, Ibrahimovic, Litmanen, Chivu, Trabelsi, Pienaar, Vreven, Buffel, Kezman, Hofland, Kuyt Bosvelt, Kalou, Emerton, Van Wonderen en Paauwe

- Canal + highlightstune

- HC Eredivisie scorebordpopup. De patch weegt een kleine 17 MB en is vanaf de volgende link te downloaden. Voor het juist installeren van de patch is het raadzaam de readme eens goed door te lezen.

Met dank aan KwarK voor het melden van dit nieuws.