Nieuws
Destiny 2

De Maan in nieuwe Destiny 2-uitbreiding wordt twee keer zo groot

Geteisterd door groot Hive-kasteel

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In Destiny 2: Shadowkeep moeten spelers de Maan verkennen, waar een groot Hive-kasteel is verschenen. In een uitgebrachte video praten ontwikkelaars over de veranderingen van het gebied.

De volgende grote uitbreiding van Destiny 2, genaamd Shadowkeep, lanceert in september en speelt zich af op de Maan. Bungie heeft nu een nieuwe video uitgebracht, waarin door ontwikkelaars wordt gesproken over het nieuwe gebied en de veranderingen ten opzichte van de Maan in Destiny 1. Zo wordt getoond hoe de Maan nu maar liefst twee keer zo groot is en wordt geteisterd door een stekelig, rood Hive-kasteel.

In Destiny 2: Shadowkeep ontdekt Eris Morn, bekend uit Destiny 1, een 'verborgen duisternis' onder het oppervlakte van de Maan. Spelers krijgen dan ook de taak om het mysterieuze fort van de Hive-vijanden binnen te dringen. Ook het grote ruimteschip van de Fallen bevindt zich, net zoals in het eerste deel, nog op de Maan, maar dit keer lijkt het erop dat de Fallen het schip aan het slopen zijn om een nieuwe basis van te bouwen.

In juni werd aangekondigd dat Destiny 2 overgaat op een free-to-play-systeem, genaamd Destiny 2: New Light, wanneer de Shadowkeep-uitbreiding lanceert in september. Ook komt cross-save-ondersteuning naar het spel, waarmee spelers één personage kunnen kiezen om over te zetten naar een ander platform zonder hierbij hun uitrustingen en progressie kwijt te raken.

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation toont nieuwe gameplay Marvel's Iron Man VR Beurswaarde EA daalt met 704 miljoen euro na verlies Juventus-rechten
1

Reacties op: De Maan in nieuwe Destiny 2-uitbreiding wordt twee keer zo groot

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Mysticmaus

  • 19 juli 2019 16:25
  "De Maan in nieuwe Destiny 2-uitbreiding wordt twee keer zo groot"

  Dat is knap , dan zou de maan er ineens veel groter uit zien vanaf de aarde :P , ben benieuwd hoe dat gebeurd kan zijn :P

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.