De korte film van Battlefield 2042 is nu te bekijken

De korte film van Battlefield 2042 is nu te bekijken

Dice heeft de korte film gebaseerd op Battlefield 2042, genaamd Exodus, uitgebracht.

De film is hieronder te zien en richt zich op de No-Pats, een groep militairen die door verschillende landen in te huren zijn. Opvallend is dat de Battlefield 4-personages Kimble 'Irish' Graves en Clayton 'Pac' Pakowski in de film voorkomen. Dit bevestigt eerdere geruchten dat Battlefield 2042 zich in hetzelfde universum als Battlefield 4 afspeelt. Wel speelt de nieuwe game zich vele jaren later af.

In een persbericht bevestigde EA dat Irish een van de speelbare specialisten in de game is. Hij heeft als specialiteit een uitklapbare cover. Ook heeft hij de APS-36 Shootdon Sentinal, waarmee explosieve projectielen kunnen worden afgekaatst. 

Battlefield 2042 verschijnt op 22 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

1 van de meest spraakmakende short movies die ik heb gezien van enig FPS game. Het was meeslepend en ik zat er helemaal in, ik denk dat een "full" movie in deze zin nog niet eens zo een slecht idee is. Ben tevens ook razend enthousiast naar de game.

0
test

@JustSafety Eens! Zag dat het +9 min zou duren, twijfelde of ik hem wou kijken. Heb er geen spijt van gehad, die minuten waren zo voorbij haha

0
test

@MelvinChowder Inderdaad!

0
test

@JustSafety Neem aan dat je de gelekte gameplay van de beta ook wel gezien hebt op YT? Thoughts? Ik kan ze zelf niet ventileren hier door censuur op een niveau waar de Chinese overheid nog wat van kan leren..

0
test

@clandestine666 Gezien ja, BETA geeft gelukkig genoeg ruimte voor verbeteringen... Je hebt je verwachtingen maar je kan nooit weten wat je daadwerkelijk kan verwachten mits je zelf speelt. Ben erg benieuwd in mijn mening zal ik deze game wel vanaf day 1 aanschaffen. Ik ben al een tijdje gestopt met Battlefield en Call of Duty maar deze zou ik graag wel mee willen pakken.

0

@clandestine666 Het zijn gelekte beelden van de Technical Play Test, geen beta ;) De Technical Play Test kan zomaar een zeer oude build zijn van bijvoorbeeld een paar maanden geleden of zelfs meer dan een jaar geleden. Het gaat hier vooral om het testen van bepaalde onderdelen van de game. Het hoeft er niet echt netjes uit te zien. Kijk bijvoorbeeld naar de play test van Battlefield 4. De omgeving was zowat helemaal grijs zonder textures.

0
test

(Vermoeiend om telkens vermeende 'spam' te moeten editen waar het nergens te bespeuren valt en dus je onderbouwde post maar weer in de prullenbak gesodemieterd moet worden..) Alles wat ik zei over BF2042 is spam/duplicate/access denied na aanpassen en herhaaldelijk proberen. Lekker weertje me dunkt! Koffie weer lekker van smaak hoor! Wasje draaien zo! Vakantie! Lekker uitslapen! Wees gul en geef aan de verwaarloosde circusberen in Wit-Rusland! GIRO: blablabla. Waarom mag dit wel?

0

@clandestine666 Waarschijnlijk heb je bepaalde leestekens gebruikt die in de ban lijst staan.

0
test

@rreloaderr Snap ik, maar na alles verbouwen, weghalen, anders formuleren en fatsoeneren lukt posten vaak nog niet. Alle spontaniteit wordt zo wel de nek omgedraaid. Een wat langere post met meerdere alinea's kun je vaak wel vergeten. Ik weet dat het een functie dient, maar het is wel erg extreem aan banden gelegd nu. Ietsjes meer vrijheid zou toch moeten kunnen op den duur.

0

Aanbevolen voor jou