Nieuws
Valheim

Valheim-update Hearth and Home-update nu verkrijgbaar

Nieuwe bouwmaterialen en kookgereedschap

Geschreven door Michel Musters op
De nieuwe update voor Valheim, genaamd Hearth and Home, is nu verkrijgbaar.

De update past allerlei elementen van de game aan, voegt nieuwe items en opties toe bevat ook nieuwe gameplayelementen waar fans al geruime tijd om vragen. Zo zijn er meer opties om een eigen langhuis te maken - een van de belangrijkste doelen in de game - en zijn er nieuwe recepten om te koken.

Zo zijn er nu Darkwood en stenen bouwstukken beschikbaar. Denk onder andere aan een nieuw Darkwood-dak, allerlei versieringen en een stenen troon. Spelers kunnen nu ook unieke namen aan getemde Lox geven. Spelers kunnen daarnaast hun map met andere spelers delen, nieuwe boomtypen vinden en gerechten bereiden met behulp van een slagerstafel en allerlei potten en pannen. 

Ook zijn er een nieuwe, kristallen bijl, een schild uit beenderen en een zilveren mes toegevoegd. Op de Steam-pagina is een complete lijst met alle aanpassingen en toevoegingen te vinden.

De survivalgame Valheim lanceerde in februari op Steam en kan alleen of met twee tot tien spelers doorlopen worden. Het spel speelt zich af in een gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men kan als Vikingen samenwerken om de computergestuurde vijanden te verslaan en te overleven in de tiende Noorse wereld. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Sherlock Holmes: Chapter One verschijnt op 16 november Nintendo 64-games verschijnen mogelijk op Nintendo Switch Online
0

Reacties op: Valheim-update Hearth and Home-update nu verkrijgbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.