De boxart van Star Wars Jedi: Fallen Order is onthuld

De boxart van Star Wars Jedi: Fallen Order is onthuld

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben de boxart van Star Wars Jedi: Fallen Order onthuld.

De boxart is hieronder te zien. De standaard editie heeft hoofdpersonage Cal Kestis in het midden met diverse personages daar omheen. Tevens is de boxart van de deluxe editie uitgegeven, waarin Cal alleen is te zien.

Star Wars Jedi: Fallen Order wordt dit weekend uitgebreid getoond op EA Play, het evenement dat Electronic Arts houdt in plaats van op E3 aanwezig te zijn.

Jedi: Fallen Order draait om het falen van de Jedi Order na Episode 3. Spelers nemen de rol aan van de beginnende Jedi Cal Kestis, die Order 66 overleeft en op de vlucht is voor The Empire. De game van Respawn Entertainment komt op 15 november uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

is het alleen te zien voor mensen die het evenement bezoeken of kunnen mensen thyuis via een stream mee kijken of zo? is niet helemaal duidelijk eerlijk gezegd voor mij.

0
test

@Markus88 EA play is live te volgen via EA's youtube en twitch kanaal :) Link naar de YT: https://www.youtube.com/watch?v=isvyP3Bu2rc

0
test

Ah een zwart persoon met helm, wie had dat ooit gedacht.

0
test

@Devenace Wat is daarmee?

0
test

@MelvinChowder Niks, dacht dat het een Star Wars pendelbusje was.

0
test

@Devenace dat is een inquisitor zoals geïntroduceerd in star wars rebels. Zij waren de rechterhand van darth vader tijdens het opjagen van de overgebleven jedi. Dus best logisch dat uiterlijke kenmerken dan op hem zijn geïnspireerd.

0
test

@obi-twan kenobi Inderdaad! Dacht ik ook al meteen aan. Vond de reactie ook al raar omdat Star Wars juist vol zit met witte armor + helm (stormtroopers/clones)

0

Aanbevolen voor jou