Swirlvision heeft contact opgenomen met Bleem. De geruchten gingen namelijk dat Bleemcast al eind deze week in Amerika uit zou komen. Volgens Bleem zijn de geruchten niet waar. Bleemcast is een Playstation emulator voor de Dreamcast. De Dreamcast bezitters kunnen via deze emulator de psx games spelen, met natuurlijk veel betere graphics.

Volgens het officiële Dreamcast magazine is Sega bezig met het ontwikkelen van Toejam & Earl 3. Er zijn nog geen details beschikbaar, zodra we die hebben lees je ze hier.

De datum van de Tokyo Gameshow is bekend gemaakt. De show, waar nu ook gewone bezoekers mogen komen, zal van 30 Maart t/m 1 April duren. Sega heeft nog niet bekend gemaakt of ze op de TGS komen of niet.

FGN-Online meldt ons dat Xtreme Sports op de Dreamcast, gepubliceerd door Infogrames, een stuk ingekort wordt. De enige modes die nu nog beschikbaar zijn:

· All Terrain Vehicle

· Bungee Jumping

· Snowboarding

· Sky Surfing

· Speed-Gliding

· Mountain Biking

De makers van Vanishing Point, een racegame op de Dreamcast, hebben op hun officiële website een aantal nieuwe screenshots geplaatst. De allerlaatste screenshots zijn hier te vinden.