Dbrand haalt PlayStation 5-faceplates uit verkoop

Dbrand haalt PlayStation 5-faceplates uit verkoop

Het Canadese bedrijf Dbrand heeft de PlayStation 5-faceplates toch uit de verkoop gehaald, nadat Sony dreigde naar de rechter te stappen.

Dbrand kondigde rond de lancering van de PlayStation 5 eind vorig jaar aan custom faceplates voor de PlayStation 5 te gaan verkopen, aangezien de faceplates van de console relatief gemakkelijk zijn te verwijderen.

In februari begon Dbrand met het verkopen van de faceplates onder de naam 'Darkplates' voor 50 dollar. Sony kondigde toen aan dat het eiste dat het bedrijf daarmee zou stoppen. Eerder weerhield Sony ook een ander bedrijf ervan om faceplates voor de PS5 te verkopen.

In een statement liet Dbrand afgelopen weekend weten dat het een brief heeft ontvangen van de advocaten van Sony Interactive Entertainment. De advocaten laten daarin weten het bedrijf aan te klagen als het doorgaat met de verkoop. Dbrand heeft de brief online gedeeld.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Dit had Sony natuurlijk kunnen zien aankomen dat bedrijven hiermee aan de haal zouden gaan. Het is bijna alsof een telefoonfabrikant een verkoper van telefoonhoesjes gaat aanklagen.

0

Aanbevolen voor jou