David Reeves nieuwe baas Capcom Europe | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vanaf 1 april werkt David Reeves bij Capcom, ontwikkelaar en uitgever van onder andere Resident Evil en Street Fighter. "David neemt een ongelofelijke hoeveelheid kennis van de gamesbusine met zich mee en hij zal dan ook onmisbaar zijn bij de uitbreiding van onze werkzaamheden in Europa", geeft Hiroshi Tobisawa, directeur van Capcom Europe.

Reeves heeft 14 jaar bij Sony Computer Entertainment Europe gewerkt en was verantwoordelijk voor het vestigen van het merk PlayStation in Europa. Onder zijn leiding werden er Sony-kantoren geopend in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Reeves vertrok elf maanden geleden bij zijn vorige werkgever. "Ten tijde van mijn baan bij Sony heb ik een sterke werkrelatie met Capcom opgebouwd en ik heb hun toewijding om grenzen te verleggen en innoverende titels uit te brengen altijd gewaardeerd", zegt Reeves. Hij noemt het een eer om bij Capcom te mogen werken en deel uit te maken van toekomstige succe en. Reeves neemt de plaats in van de vorige operationeel directeur van Capcom Europe, Mark Beaumont. Beaumont kwam plotseling te overlijden in februari.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou