Jaffe bevestigde tegenover Gamesindustry dat hij weg is bij de door hemzelf opgerichte studio, Eat Sleep Play. Hij is nu bezig met het opzetten van een studio in San Diego en zijn eerste project moet een free-to-play third person shooter worden die aantrekkelijk is voor core-gamers.

"Ik haat free-to-play maar ik houd van sommige aspecten. […] Ik hou van de lage drempel waardoor allerlei verschillende soorten mensen spelen", aldus Jaffe. De microtransacties die vaak in free-to-play-games zitten krijgen zijn goedkeuring niet. Jaffe wil dan ook een nieuw betaalmodel voor zijn game verzinnen.

Jaffe weet nog niet hoe hij de financiering en het uitgeven van de game wil gaan aanpakken. Tot de mogelijkheden behoren het project opzetten via Kickstarter, het aantrekken van durfkapitaal en het vinden van een uitgever. Jaffe twijfelt echter of een Kickstarter-project de juiste optie is voor een free-to-play-game: "De meeste Kickstarters zeggen: geef 15 dollar en je krijgt de game, maar wij maken een gratis game." Mocht zijn Kickstarter-poging falen dan zou dit volgens hem wel eens slechte reclame kunnen opleveren tegenover uitgevers en investeerders.