Nieuws
Star Wars Jedi: Fallen Order

Datum en tijd gameplay-onthulling Star Wars Jedi: Fallen Order bekend

Ingeplande livestream onthult dag en tijdstip

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
De datum en tijd van de gameplay-onthulling van Star Wars Jedi: Fallen Order zijn per ongeluk bekendgemaakt. EA plaatste een ingeplande livestream van de onthulling.

Vanaf 7 juni begint het EA Play-evenement op de E3, waar de pers en fans aankomende games van EA kunnen spelen. Begin deze maand maakte de uitgever bekend dat er tijdens het evenement gameplay-beelden worden getoond van Star Wars Jedi: Fallen Order, maar nu heeft EA per ongeluk ook onthuld op welke dag en tijd deze gameplay-onthulling precies plaatsvindt.

Op het Youtube-kanaal van EA verscheen vannacht een ingeplande livestream van de uitgever, met als titel: 'Officiële gameplay-onthulling Star Wars Jedi: Fallen Order'. De stream zou live gaan tijdens het EA-Play-evenement op zondag 9 juni, om 18:30 uur Nederlandse tijd. Inmiddels is de link naar de video echter weer offline gehaald. Waarschijnlijk verschijnt deze weer een paar dagen vóór het evenement, of wanneer EA de datum en tijd van de presentatie officieel bekendmaakt.

De gameplay-onthulling van Jedi: Fallen Order vindt een paar uur vóór de E3-persconferentie van Microsoft plaats. Dit betekent wellicht dat er meer wordt verteld over Jedi: Fallen Order tijdens deze presentatie, omdat in de eerste aankondiging van het spel werd gehint naar een samenwerking met Microsoft.

Star Wars Jedi: Fallen Order draait om het falen van de Jedi Order na Episode 3. In het spel nemen spelers de rol aan van de beginnende Jedi Cal Kestis. Jedi: Fallen Order verschijnt op 15 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste details en beelden van mobiele game Mario Kart: Tour E3 2019: Wat kunnen we van Nintendo verwachten?
1

Reacties op: Datum en tijd gameplay-onthulling Star Wars Jedi: Fallen Order bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Krytuun

    • 22 mei 2019 15:34
    Ontzettend benieuwd naar deze game. Hopelijk een lange game van 30+ uur met een diep combat systeem.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.