Nieuws
Destiny 2 Forsaken

Dataminer vindt Fortnite-skins voor Destiny 2

Wordt de cross-over morgen tijdens de Destiny-livestream onthuld?

Geschreven door Michel Musters op
Een dataminer heeft skins gebaseerd op Fortnite gevonden in Destiny 2.

Dataminer Ginsor plaatste een illustratie op Twitter waarin de skins voor Destiny 2 worden getoond. Daarbij is te zien dat de skins gebaseerd zijn op de klassieke Fortnite-personages.

Het gaat om een Black Knight-skin voor de Titan-klasse, een Drift-skin voor de Warlock en een Omega-skin voor de Hunter. Deze zijn alle drie gebaseerd op de skins van de eerste Fortnite-seizoenen.

Er is nog geen verdere informatie over hoe Destiny 2-spelers aan de skins kunnen komen. Hoogstwaarschijnlijk wordt de samenwerking in de toekomst aangekondigd - wellicht komt er dan ook Destiny-content naar Fortnite.

Bungie zendt morgen om 18:00 uur een livestream uit rondom de Destiny-franchise. "Wees getuige van de volgende stap", zo schreef de ontwikkelaar bij een korte video die op social media geplaatst werd. Het is niet bekend wat er precies tijdens deze livestream getoond wordt - mogelijk is de cross-over met Fortnite daar ook onderdeel van. De volgende uitbreiding van Destiny 2 heet in ieder geval Lightfall.

Dit artikel delen:

Lees meer

Video's van maker van GTA-prototype moesten offline van Rockstar Achter de schermen bij motion capturing voor F1 Manager 2022
0

Reacties op: Dataminer vindt Fortnite-skins voor Destiny 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.