Nieuws
Battlefield 2042

Data van bèta Battlefield 2042 mogelijk gelekt

Vindt de bèta volgende week plaats?

Geschreven door Michel Musters op
De data waarop de bèta van Battlefield 2042 wordt gehouden is mogelijk gelekt.

De Italiaanse webwinkel Media World meldt namelijk dat de bèta tussen 6 en 11 september wordt gehouden - oftewel volgende week. Op de webpagina valt te lezen dat mensen die de game voor 3 september reserveren, in die periode toegang krijgen tot de bèta.

Electronic Arts heeft de data nog niet bevestigd. Wel meldt het bedrijf aan VGC dat de bèta ergens in september wordt gehouden. Dit had het bedrijf ook al eerder bevestigd. Ook is duidelijk dat alle EA Play-leden die de game reserveren toegang krijgen tot de bèta. Mensen die de Gold Edition of Ultimate Edition reserveren kunnen vanaf 15 oktober al aan de slag met de volledige game.

EA en Dice hielden vorige maand al een technische test van de game voor een selecte groep spelers op pc en Xbox. Op PlayStation werd de test geannuleerd vanwege een onbekend probleem.

Battlefield 2042 verschijnt op 22 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Het spel is gericht op multipayer en bevat dus geen singleplayermodus. Op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S zijn gevechten met 128 spelers mogelijk - op Xbox One en PS4 gaat het om 64 spelers en kleinere maps.

Dit artikel delen:

Lees meer

Westerse release mmo Lost Ark uitgesteld naar 2022 Release next-gen versies Cyberpunk en The Witcher 3 in 2021 niet zeker
2

Reacties op: Data van bèta Battlefield 2042 mogelijk gelekt

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • PSPfreaky

  • 2 september 2021 14:20
  Dit is inmiddels oude informatie. Media World heeft gisteravond de data weggehaald. Op dit moment wordt gesproken dat op woensdag 22 september de beta zal starten (early access).

  Deze datum wordt genoemd door een persoon die in mei meldde dat Battlefield 2042 op 9 juni onthult zou worden. Daarnaast maakte hij net voor de Exodus short film bekend dat Irish terug zou komen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  GoofyZ3

  • 2 september 2021 15:07
  Snap niet waarom ze nu nog geen datum hebben. Blijkbaar moeten ze nog een hoop fixen. Als dat maar goed gaat!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.