Data van bèta Battlefield 2042 mogelijk gelekt

Data van bèta Battlefield 2042 mogelijk gelekt

De data waarop de bèta van Battlefield 2042 wordt gehouden is mogelijk gelekt.

De Italiaanse webwinkel Media World meldt namelijk dat de bèta tussen 6 en 11 september wordt gehouden - oftewel volgende week. Op de webpagina valt te lezen dat mensen die de game voor 3 september reserveren, in die periode toegang krijgen tot de bèta.

Electronic Arts heeft de data nog niet bevestigd. Wel meldt het bedrijf aan VGC dat de bèta ergens in september wordt gehouden. Dit had het bedrijf ook al eerder bevestigd. Ook is duidelijk dat alle EA Play-leden die de game reserveren toegang krijgen tot de bèta. Mensen die de Gold Edition of Ultimate Edition reserveren kunnen vanaf 15 oktober al aan de slag met de volledige game.

EA en Dice hielden vorige maand al een technische test van de game voor een selecte groep spelers op pc en Xbox. Op PlayStation werd de test geannuleerd vanwege een onbekend probleem.

Battlefield 2042 verschijnt op 22 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Het spel is gericht op multipayer en bevat dus geen singleplayermodus. Op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S zijn gevechten met 128 spelers mogelijk - op Xbox One en PS4 gaat het om 64 spelers en kleinere maps.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit is inmiddels oude informatie. Media World heeft gisteravond de data weggehaald. Op dit moment wordt gesproken dat op woensdag 22 september de beta zal starten (early access). Deze datum wordt genoemd door een persoon die in mei meldde dat Battlefield 2042 op 9 juni onthult zou worden. Daarnaast maakte hij net voor de Exodus short film bekend dat Irish terug zou komen.

0
test

Snap niet waarom ze nu nog geen datum hebben. Blijkbaar moeten ze nog een hoop fixen. Als dat maar goed gaat!

0

Aanbevolen voor jou