Data over CD Projekt Red-werknemers mogelijk gelekt

Data over CD Projekt Red-werknemers mogelijk gelekt

Door de eerdere ransomeware-aanval op CD Projekt Red is mogelijk data over werknemers gelekt.

Dat heeft de ontwikkelaar via een statement bekendgemaakt. "We hebben meer informatie verkregen over de inbreuk en hebben reden om aan te nemen dat interne data die tijdens de aanval is verkregen circuleert op het internet. We kunnen de exacte inhoud van de data niet bevestigen, maar we geloven dat het mogelijk data over huidige en voormalige werknemers en aannemers bevat naast data over onze games."

Eerder dit jaar werd de Poolse studio achter games als Cyberpunk 2077 en The Witcher 3: Wild Hunt aangevallen via een ransomeware-aanval. Daardoor is naar verluid ook de broncode van bovengenoemde games uitgelekt.

CD Projekt geeft aan dat het op dit moment samenwerkt met "een uitgebreid netwerk van geschikte diensten" om de lek te onderzoeken. "We gaan al het mogelijke doen om de privacy van onze werknemers en alle andere partijen die hier onder vallen te beschermen. We zijn bereid actie te ondernemen tegen partijen die de gestolen data delen."

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laat die mensen lekker met rust joh.. Doen ook maar gewoon hun werk. Hopelijk krijg je niet bizarre praktijken zoals de Pokemon studio die doodsbedreigingen kreeg omdat niet alle pokemon in de game zaten.

0

Aanbevolen voor jou