In totaal bracht de veiling, die zijn tweede ronde beleefde, 6,55 miljoen dollar op. Nordic Games heeft 4,9 miljoen dollar geboden voor "praktisch alle IP's" en kreeg uiteindelijk Darksiders, Red Faction, MX vs ATV en het grootste deel van twee resterende pakketten met uitgeefrechten en gelicenseerde titels, waaronder Marvel Super Hero Squad, uDraw, de Blob, Destroy All Humans en Double Fine's Costume Quest en Stacking.

Gearbox Software, bekend van Borderlands 2 en recentelijk Aliens: Colonial Marines, kocht de Homeworld-rechten voor 1,35 miljoen dollar. Het Italiaanse 505 Games betaalde tot slot 0,3 miljoen dollar voor de Drawn to Life-serie, ook al hoorde die game bij het pakket dat Nordic Games kreeg.

Dit Zweedse bedrijf is bekend als uitgever van Painkiller: Hell & Damnation, waar het eerder al de rechten van had overgenomen. Nordic zegt op de lange termijn te gaan kijken naar mogelijke vervolgdelen op zijn nieuwe franchise, in samenwerking met de oorspronkelijke ontwikkelaars of anders "met de best mogeljke".