Darkest Dungeon 2 in de maak

Darkest Dungeon 2 in de maak

Darkest Dungeon 2 is in ontwikkeling bij Red Hook Studios, zo laat de studio weten via een teaser trailer.

Er is nog weinig bekend over het vervolg op de goed ontvangen turn-based rpg uit 2016, al heeft Red Hook wel wat meer verteld in een interview met PCGamer.

Zo keert het gevechtssysteem uit het origineel terug, maar is deze wel flink aangepast qua besturing en presentatie. Ook lijkt de game de focus te leggen op een "afmattende reis, in plaats van het opruimen van je achtertuin".

Red Hook Studios bestaat inmiddels uit veertien werknemers en de komende anderhalf jaar is de studio van plan nog zo'n zes mensen aan te nemen. De originele Darkest Dungeon werd door vijf mensen ontwikkeld. Een releasedatum voor het vervolg is nog niet bekend, maar Red Hook lijkt het spel, net als het origineel, eerst als Early Access-game uit te willen brengen.

De eerste Darkest Dungeon richtte zich op de psychologische stress van het op avontuur gaan en het managen van de geestelijke gezondheid van individuen in de party.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Haat-Liefde verhouding....alleen zo kan ik deel I omschrijving maar wel positief bedoeld! Ik ben absoluut geen fan van turn base games maar de enorme stapel RNG die hierin zit laat het niet echt voelen als een turn based game. Ik wacht ook met smart op deel II

0

Cool! Ik vond deel 1 erg leuk

0

Aanbevolen voor jou