Dark Souls-maker verontschuldigt zich voor prestatieproblemen | Gamer.nl

Dark Souls-maker verontschuldigt zich voor prestatieproblemen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Miyazaki weet hoe het kwam dat de game op sommige locaties een lage framerate kende. "Het was een titel waarvan we nog niet alle aspecten eerder hadden ervaren, vandaar dat er punten waren waarop onze technische mensen de schaal van het spel niet meer bij konden houden." Zelf heeft hij er geen problemen mee:  "Ik vond die groeipijn niet erg. We accepteren het spel zoals het is en dat dit nu eenmaal hoort bij een leerproces."

Over een eventueel vervolg op Dark Souls, dat oktober vorig jaar lanceerde als spirituele opvolger van Demon's Souls, zegt Miyazaki het volgende: "We weten niet eens of we wel een nieuwe kans krijgen. We vertrouwen erop dat we dan van onze fouten kunnen leren en een nog betere spelwereld kunnen maken. Maar we weten niet of fans ons deze fouten kunnen vergeven, dus een exact antwoord moet ik schuldig blijven."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou