Dark Souls komt in 2011 naar Europa | Gamer.nl

Dark Souls komt in 2011 naar Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dark Souls stond tot voor kort bekend onder de werktitel Project Dark. Hoewel de game wordt gezien wordt als het spirituele vervolg op Demon's Souls, zijn de twee titels qua verhaal en spelwereld niet verbonden. De wereld in Dark Souls is niet opgedeeld in aparte omgevingen, maar bestaat uit één groot geheel.

Qua gameplay vertonen de games wel een aantal overeenkomsten. Ontwikkelaar From Software belooft onder andere dat de game net zo moeilijkof zelfs moeilijker wordt dan Demon's Souls. Spelers moeten wederom een eigen personage aanmaken, maar kunnen niet langer een spelerskla e selecteren. Wel zijn er meer wapens en toverspreuken om uit te kiezen. De game komt uit voor Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou