Dark Souls 2: The Scholar of the First Sin krijgt 5 februari pre-update | Gamer.nl

Dark Souls 2: The Scholar of the First Sin krijgt 5 februari pre-update | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De update bevat het nieuwe personage, genaamd The Scholar of the First Sin. Daarnaast komen er uitgebreide item beschrijvingen en een nieuw item genaamd de Agape Ring. Deze ring absorbeert de verzamelde zielen, waardoor online matchmaking geschaald wordt naar het lagere aantal verzamelde zielen van de speler.

Het effect van de Rusted Coin is verhoogd, Awestones hebben een hogere kans om gevonden te worden, de Imitation-spreuk beïnvloedt nu ook normale vijanden en op de PlayStation 3 zijn de laadtijden verkort. Spelers krijgen in sommige gevallen nu wel hun items, bijvoorbeeld van een baas, ondanks een volle inventaris.

De volledige patch notes zijn te lezen op Bandai Namco's tumblr. De PlayStation 4- en Xbox One-versies bevatten deze aanpa ingen bij de release op 3 april.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou