Dit document werd geplaatst op NeoGAF door een gebruiker die eerder al correcte informatie over de Xbox One verschafte. Hierin wordt uitgelegd welke regels er gelden zodra de Xbox One gebruikt wordt in een land waar het apparaat nog niet gelanceerd is. 

Wie de Xbox One importeert, kan de console in principe gewoon gebruiken. De patch die de één keer per 24 uur online-verplichting weghaalt, kan overal gedownload worden. Er is enkel een Xbox Live-account voor nodig, dat is aan te maken in ieder land dat de service ondersteunt. Wel moet er een regio ingesteld worden op het apparaat. Dat wordt beperkt tot de landen waarin de Xbox One nog dit jaar lanceert, zoals Duitsland, Engeland, Frankrijk of Spanje. Vervolgens wordt het dashboard van de Xbox One aangepast op de geselecteerde regio en gekozen taal (Duits, Engels, Frans of Spaans).

Digitale content kopen 

Uit het document blijkt niet of de talen vrij te kiezen zijn of dat deze automatisch aan de gekozen regio gekoppeld worden. Microsoft Nederland kon enkel bevestigen dat de Xbox One regiovrij is en dat er geen technische restricties zijn die import tegengaan. Om content aan te schaffen op de Xbox One, bijvoorbeeld digitale games, is wel een betalingsmethode nodig die ondersteund wordt door de geselecteerde regio.

Een creditcard heeft een huisadres nodig dat overeenkomt met het ingestelde land. Bij pre-paid kaarten hoeft enkel de gebruikte valuta overeen te komen. Wie in Nederland bijvoorbeeld een Xbox One uit Duitsland importeert, zou dus met euro-pre-paidkaarten moeten kunnen betalen. Gamer.nl wacht nog op officiële bevestiging van dit laatste.