Nieuws
Daemon X Machina

Competitieve modus toegevoegd aan Daemon x Machina

Updates bekendgemaakt via ‘Update Roadmap’

Geschreven door Dagmar De Groot op
Daemon x Machina-ontwikkelaar Marvelous heeft een schema bekendgemaakt waarin de komende vier updates van de game zijn beschreven, inclusief wat men rondom de release kan verwachten. De eerste update is vanaf vandaag beschikbaar en introduceert een competitieve multiplayer-modus.

De nieuwe modus ondersteunt 1vs1- en 2vs2-wedstrijden, spelers nemen het tegen elkaar op om de overwinning te pakken. Tevens is er een nieuw leaderboard voor bounties. Het schema beschrijft ook de volgende drie gratis updates, de eerstvolgende is gepland voor begin november en brengt speciaal gethematiseerde Outer-content.

De update van eind november voegt nieuwe co-op missies toe, evenals nieuwe bazen, wapens en harnassen. In december wordt vooralsnog de laatste update uitgebracht met nieuwe missies toe. Bovendien zijn er nog een aantal andere features in overweging.

Daemon x Machina is een third-person shooter waarbij je in een mech suit het opneemt tegen AI-bestuurde robots. De mech suit is volledige naar eigen wens aan te passen met een enorm arsenaal aan wapens. Door meer vijanden te verslaan, worden mogelijkheden vrijgespeeld. De straling die vrijkwam door de botsing van de maan op de planeet zorgde ervoor dat de AI zich tegen de mensheid keerde. De Outers, een groep piloten die het commando voeren over de mechs, kregen hierdoor speciale krachten nadat ook zij geraakt werden door deze straling. Aan hen de taak om het op te nemen tegen de AI, ook wel Arms of Immortals genoemd. De game heeft ook een multiplayer-functie waarbij je samen met vrienden kan vechten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 15:00: Suzuka-voorpret met F1 2019 Diddy Kong-pack voor Mario Kart Tour kost 44 euro
0

Reacties op: Competitieve modus toegevoegd aan Daemon x Machina

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.