Eind vorig jaar kwam Eidos met Backyard Wrestling, een worstelgame waarbij niet de ring, maar huis-tuin en keukenlocaties als decor dienden voor je vechtpartij. Je kon allerlei objecten uit deze omgeving, zoals tafels, stoelen, schokbrekers en vuilnisemmers, aanwenden om je tegenstander mee te bezeren.

Het spel beloofde ons erg interactieve omgevingen en verslavende gevechten, maar het pakte helaas anders uit. De gevechten waren namelijk gewoonweg niet leuk en met bepaalde truukjes won je altijd, omdat de tegenstander gewoonweg niets terug kon doen. Dit zorgde ervoor dat het spel al snel stof lag te vergaren.

Gelukkig belooft Eidos beterschap met de opvolger, Backyard Wrestling 2: There Goes the Neighborhood (Neighbourhood in goed Engels). Het spel zal nog interactievere omgevingen, een beter vecht- en verdedigingssysteem, een uitgebreide 'create a wrestler optie' en een flinke online mode bevatten, waarmee men hoopt de wrange nasmaak van het origineel weg te werken. Voor de online mode hopen we dan ook dat de laffe methodes uit het origineel niet weer te herhalen zijn. De nieuwe trailer geeft je, voorzien van stevige muziek, alvast een impressie van wat je van het spel kunt verwachten.