D-Day in een nieuw licht in Call of Duty 2 filmpje | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Iedere zichzelf respecterende gamer weet dat het D-Day level uit Medal of Honor: Allied A ault één van de spectaculairste levels uit de moderne gamegeschiedenis is. In dit level bestorm je als Geallieerde soldaat de stranden van Normandië op D-Day. De Medal of Honor reeks lijkt echter van zijn WW2-troon gestoten door Call of Duty.

Binnenkort komt het nieuwste deel van Call of Duty uit, genaamd Call of Duty twee. Aangezien de ontwikkelaars van CoD grotendeels van de studio komen welke Medal of Honor: Allied A ault gemaakt heeft, weten ze ook wel hoe ze D-Day tot leven moeten wekken.

In een vandaag verschenen filmpje van Call of Duty 2 is te bewonderen hoe de speler aankomt op een gedeelte van Omaha Beach, genaamd Pointe Du Hoc. Eenmaal redelijk veilig op het strand aangekomen, na bijna te zijn opgeblazen, moet de speler een stijle rotswand opklimmen om bovenop de top het loodgehalte in het bloed van de nazi's iets te vergroten. Woorden kunnen echter niet uitleggen hoe spectaculair het ruim zes minuten durende filmpje uitziet. Download en bewonder het 51 MB grote filmpje: het is het waard.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou