Cyberpunk 2077-uitbreiding heeft hoogste budget van CD Projekt-dlc ooit

Cyberpunk 2077-uitbreiding heeft hoogste budget van CD Projekt-dlc ooit

Phantom Liberty, de aankomende uitbreiding van Cyberpunk 2077, heeft het hoogste budget van budget van een uitbreiding op een CD Projekt Red-game ooit.

Dat meldt Marek Bugdoł van CD Projekt Red in een artikel van de Poolse krant Parkiet (via Wccftech). Hij claimt daarin dat Phantom Liberty de grootste dlc van een CD Projekt-game ooit wordt qua budget.

Precieze bedragen werden niet genoemd. Het is ook niet bekend hoe groot de dlc precies is. De tweede uitbreiding van The Witcher 3: Wild Hunt, genaamd Blood and Wine, voegde zo'n twintig à dertig uur en een compleet nieuw gebied toe aan de game.

Phantom Liberty verschijnt ergens dit jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc - de vorige generatie consoles wordt niet ondersteund. Een precieze releasedatum is nog niet bekend. Acteur Idris Elba heeft een rol in de game - hij speelt Solomon Reed, een FIA-agent voor de NUSA. CD Projekt Red heeft eerder al aangekondigd dat er een vervolg op de game komt.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

och wat zonde, zoveel geld steken in een gereden race. Ze hadden het beter in hun nieuwe projecten kunnen steken.

0
test

@gamerlezer ik begrijp dat ook niet helemaal. Het spel werkt inmiddels prima op PC maar is het zo'n grote userbase dat een grote dure DLC veel aftrek heeft? Wellicht wel hoor, ik verloor zelf een beetje de aandacht in het verhaal, ik heb het nooit uitgespeeld (80% of zo). En sowieso, dit is weer veel verwachting scheppen en we weten allemaal waar dat op uit kan draaien.

0

@gotcha123 ze hadden deze dlc volgens mij al voor de release van Cyberpunk aangekondigd. Die keutel kun je niet ineens intrekken. Daarnaast is de game gewoon meer dan 20 miljoen keer verkocht, dus het heeft potentie genoeg. Breng na de DLC nog een GOTY editie uit en het melken kan beginnen. Gewoon super slim om te doen.

0

@Tinus Tussengas-1 en wat zijn de return cijfers?

0
test

@Tinus Tussengas-1 daar heb je gelijk in , er zal ook echt wel markt onderzoek gedaan zijn.

0
test

@gotcha123 Op PC zijn er mods. Dat alleen zal voor een eeuwigheid een redelijk hoog aantal spelers opleveren. Kijk maar naar Bethesda games op PC, hetzelfde verhaal. Cyberpunk is (inmiddels), zoals je zelf zegt, een prima game. Zeer vermakelijk ondanks de tekortkomingen. Ik vind het nog altijd een heerlijke wereld om doorheen te wandelen, zelfs met een A.I. die voor goort deel nog altijd afwezig is. Het had inderdaad zoveel meer kunnen en moeten zijn. Maar toch kan ik mij er prima in verliezen.

0

Aanbevolen voor jou