Cyberpunk 2077-multiplayer mogelijk toch in ontwikkeling

Cyberpunk 2077-multiplayer mogelijk toch in ontwikkeling

Modders hebben in de code van de meest recente Cyberpunk 2077-patch vermeldingen van een multiplayermodus gevonden.

Tyler McVicker meldt in een

Watch on YouTube

dat modders in patch 1.3 termen als 'MultiplayerScanDirectory' en 'MultiplayerGymsDirectory' hebben gevonden. Ook stonden er folders bij die refereren naar 'multi' en 'test'. Dit zou mogelijk suggereren dat de ontwikkelaar intern een multiplayermodus test.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat er na de release van Cyberpunk 2077 een losstaande multiplayergame gesitueerd in dezelfde virtuele wereld zou verschijnen. Eerder dit jaar gaf CD Projekt Red echter aan dat men dit niet meer van plan was. Mogelijk komt er echter dus toch nog een multiplayermodus voor de game uit, al is vooralsnog niets bevestigd.

In de code werd overigens ook melding gemaakt voor twee uitbreidingen, die 'ep1' en 'ep2' genoemd worden, samen met ongeveer 24 gratis dlc's.

 
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola AC Unity kon er ook wat van:) Ik had m vanaf release en hij was onspeelbaar op mijn ouwe systeem. i7 3770, 980ti, 16gb ram. Net opnieuw begonnen op mijn nieuwe systeem Ryzen 9 5900x, amd 6900xt, 32 gb ram op een odyssey g9 en nu loopt t als een zonnetje. Mag ook wel op zo een nieuw systeem!!! Ik had het ook graag anders gezien hoor maar het verhaal, activiteiten en gameplay vindt ik wel goed. Het is geen hoogvlieger met details zoals rdr2 helaas en hoop vooral dat ze deze basis goed gebruiken om verder te bouwen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola het is je compleet ontgaan dan dat ze sinds de release al bugfixes uitbrengen? Of wil je gewoon niet zien dat ze de game al sinds de release aan het fixen zijn om er over te kunnen zeiken? Je doet nu net alsof ze nog niet eens begonnen zijn aan het fixen van de game.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik vind Cyberpunk nou niet echt een slecht spel, maar erg doordacht is de game niet. Goede cutscenes en voice acting zijn niet het enige wat een game goed maakt. De gameplay is over het algemeen vrij oppervlakkig en de skills die je kan gebruiken passen vaak niet heel goed in de gameplay. Maar opzich is het wel amusant als de vijand je niet in 2 schoten neerpoft. Toch moet je heel vaak health gebruiken en desondanks vind je vaak nog meer in de omgeving. Wat ook tekenend is voor hoe de gameplay niet helemaal werkt zoals gepland. Anderzijds is het verhaal wel goed geschreven, maar het plot zelf is een stuk minder interessant. Er zitten niet echt verrassende plotwendingen in het spel (heb het nog niet uitgespeeld.) En dan heb ik het nog niet gehad over hoe ongelooflijk ongepolijst het spel is in het algemeen. Maar opzich is het wel amusant als de vijand je niet in 2 schoten neerpoft.

0

Aanbevolen voor jou