"Het wordt een verhalende RPG-ervaring met een ongelooflijke singleplayer, maar we gaan er multiplayeropties aan toevoegen", aldus CD Projeckt Red's managing director Adam Badowski aan Eurogamer. Hij liet ook weten dat er nog na wordt gedacht over een multiplayer in het pas aangekondigde The Witcher 3.

Vorig jaar gingen er al geruchten dat Cyberpunk 2077 een multiplayer bevatte, toen CD Projekt een multiplayerprogrammeur zocht. De studio meldde toen dat het was om alle mogelijk opties voor hun games te bekijken. The Witcher heeft nooit eerder een multiplayermodus gehad en ook binnen het genre waarin Cyberpunk valt is multiplayer ongebruikelijk.

Badowski laat verder aan Eurogamer weten dat Cyberpunk 2077 in de Night City start. "Maar het is niet alleen de stad: je kunt ook andere omgevingen verwachten. En ja, het wordt een open wereldgame." De game moet in 2015 op PC en volgende generatie consoles verschijnen. Ook The Witcher 3 is aangekondigd voor PC, PlayStation 4 en de volgende Xbox-console.