Cyberpunk 2077 kent grootste pc-lancering ooit

Cyberpunk 2077 kent grootste pc-lancering ooit

Cyberpunk 2077 kent de grootste lancering op pc in de geschiedenis van gaming.

CD Projekt Red heeft aangegeven dat Cyberpunk 2077 in totaal meer dan acht miljoen keer vooruitbesteld is. Maar liefst 59 procent van de pre-orders betreft de pc-versie van de game en daarmee vestigt de ontwikkelaar een nieuw record.

Omgerekend zijn er dus ruwweg 4,72 miljoen pc-exemplaren van de game vooruitbesteld. Hiermee verbrak CD Project het record van World of Warcraft: Shadowlands met een miljoen exemplaren, terwijl de game nog niet eens in de winkel lag. Alle verkopen van de eerste verkoopdag worden dus nog bij dit getal opgeteld.

Cyberpunk 2077 had meer dan een miljoen gelijktijdige Steam-spelers op de eerste dag en mocht zich daarmee ook al het meest populaire spel op de service noemen.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ja maar het spel was ook al een paar jaar in voorverkoop

0

wat is het nut van een pre-order? Betalen voor een niet-bestaand product? Terwijl je ook gewoon op dag 1 (of later) het spel kan downloaden zonder voor iets niet-bestaands te betalen...

0

@-it- Alles kan. Mensen die pre-orderen krijgen meestal wat extras en/of mogen iets eerder beginnen met spelen. Er zit altijd wel een lokkertje aan vast.

0
test

@-it- Eerder betalen voor een day-one buggy product xD

0
test

@-it- als ik 99,9% zeker ben dat ik het spel ga spelen zal ik pre-orderen bij een gunstige prijs. In het geval van Cyberpunk was dat 40 euro, en dat is prima :)

0

Aanbevolen voor jou