Cyberpunk 2077 is nu weer via PlayStation Store verkrijgbaar

Cyberpunk 2077 is nu weer via PlayStation Store verkrijgbaar

Vanaf nu is Cyberpunk 2077 weer via de PlayStation Store verkrijgbaar.

Vorige week werd al aangekondigd dat de game vandaag op weer op de PlayStation Store zou verschijnen. In de digitale winkel is wel een waarschuwing te lezen. "Gebruikers blijven problemen met de game ondervinden. Het wordt afgeraden om de game voor gebruik op PS4-systemen te kopen. Voor de beste Cyberpunk-ervaring op PlayStation kan het beste op PS4 Pro en PS5 gespeeld worden." 

Ook CD Projekt Red laat in een eigen bericht weten dat het aangeraden wordt om op laatstgenoemde systemen de game te spelen. Het bedrijf raadt spelers echter niet af om op de reguliere PS4 te spelen. Ook herhaalt de ontwikkelaar dat het in de tweede helft van dit jaar een gratis next-gen update voor de PlayStation-versie wil uitbrengen.

Cyberpunk 2077 werd kort na lancering vorig jaar offline gehaald van de PlayStation Store. De game kreeg op lancering veel kritiek te verduren door de vele aanwezige bugs. In eerste instantie meldde ontwikkelaar CD Projekt Red dat gamers voor geldteruggave bij de bedrijven achter de consoles moesten aankloppen, waarna Sony besloot het spel uit de digitale winkel te gooien.

 
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar is hij nu wel speelbaar op de (classic) PS4?

0
test

@StormFox Nee dus eigenlijk slaat het nergens op dat ie weer terug is. Staat zelfs bij dat het afgeraden word om op de base ps4 te spelen.

0

Aanbevolen voor jou