Cyberpunk 2077 heeft de meeste leeftijdskeuringen binnen

Cyberpunk 2077 heeft de meeste leeftijdskeuringen binnen

Cyberpunk 2077 heeft in de meeste landen al een leeftijdskeuring gekregen. Dat laat Adam Badowski, de regisseur van Cyberpunk 2077, weten via Twitter.

Wat de leeftijdskeuring is laat CD Projekt Red nog niet los, maar wat hij wel via Twitter laat weten is dat de keuring in de meeste landen is voltooid. De tweet is een vervolg op een bericht uit maart waarin Badowski laat weten dat ze de game hadden opgestuurd naar degenen die over dat oordeel gaan, dat ze bezig waren met het verfijnen van de technische aspecten van de game en al bezig waren met testen. De tweet is hieronder te bekijken.

CERO, de Japanse keuringsinstantie voor videogames, is tijdelijk dicht vanwege het coronavirus. Het bedrijf gaat voor één maand dicht. De kans is aanwezig dat sommige games vertraging oplopen als de keuring niet tijdig plaatsvindt. In het geval van Cyberpunk 2077 lijkt dit echter niet het geval te zijn.

Cyberpunk 2077 komt 17 september uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Een gratis upgrade van de Xbox One-versie voor de Xbox Series X is vanaf de launch van de nieuwe console beschikbaar.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoe kan dit bedrijf deze game nu zonder VR uitbrengen? Na HL A wilt toch niemand nooit geen pannekoekgames meer spelen?

0
test

@Ulysses Nee dankje. Gewoon de pannenkoeken manier.

0
test

@Ulysses kansloos bericht

0
test

Met zo’n helm op als je in vr speelt zie je er eerder uit als een pannenkoek. @Ulysses

0
test

@Ulysses Volgens mij wil iemand even pochen met t feit dat ie een vr set heeft. Leuk voor je jongen. Probleem is dat ik er niet tegen kan. Als wat mijn ogen zien en wat mijn evenwichtsorgaan voelt niet met elkaar overeen komen wordt ik kotsmisselijk. Dus ik speel wel lekker pannenkoek (het is pannenkoek, niet pannekoek sinds men jaren geleden inmiddels al de nieuwere spelling heeft aangenomen. En als niemand nooit meer iets wil spelen betekend dat dus dat ze het juist wel willen spelen.)

0

@darkmanwls word ik kotsmisselijk niet wordt... is al een tijdje nieuwe spelling Pannenkoek... al je ander spelfouten laat ik even in het midden.

0

@Ulysses Bah VR, heel de tijd zo`n stomme helm op. Nee dank je! Graag de pannenkoeken manier hier, lekker ontspannen op de bank zitten. Voor mij gaat VR pas echt werken als het in normale-bril formaat beschikbaar komt.

0
test

Ik zou deze game heel graag op de pannenkoek manier willen spelen, lekker ontspannen met muis en keyboard ipv zo’n helm de hele tijd op je kop en twee schermpjes pal voor je ogen.

0

Aanbevolen voor jou