Cyanide onthult Game of Thrones-RPG | Gamer.nl

Cyanide onthult Game of Thrones-RPG | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Yves Bordeleau van Cyanide beschrijft de game als een RPG in de stijl van Ma Effect, met een vechtsysteem dat gelijkeni en vertoont met Knights of the Old Republic. Hij zegt dat de gameplay tijdens de gevechten leunt op een 'active pause'-systeem. "De speler pauzeert de game om bevelen te kunnen geven zonder dat er echt een pauze plaatsvindt. In feite vertraagt de tijd waardoor de speler de mogelijkheid heeft om gevaren op tijd te herkennen en hierop te reageren."

De game vervolgt de verhaallijn van de onlangs verschenen real-time strategiegame A Game of Thrones: Genesis. Spelers ervaren het verhaal in een wi elend perspectief van twee compleet nieuwe personages. Cyanide heeft een deal gesloten met televisienetwerk HBO om het uiterlijk van meerdere personages en verschillende locaties over te nemen van de gelijknamige televisieserie. Daarnaast lenen bepaalde acteurs van de serie hun stem voor de dialogen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou