Crytek UK werkt aan nieuwe franchise | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We werken momenteel aan concepten voor een originele franchise waarvan we hopen dat het een definieerbare gameserie voor de UK-studio wordt," aldus Hilton. "Het is de drijfveer voor de mensen in deze studio om een originele FPS te maken, waarbij de focus ligt op de kwaliteit van zowel de multiplayer- als de singleplayer-modus."

"We hebben een lange geschiedenis waarin creativiteit een grote rol speelt en we willendat naar voren brengen via Crytek en de CryEngine 3", vertelt Hilton. Verdere details over de nieuwe franchise zijn niet bekendgemaakt.

Free Radical

Far Cry- en Crysis-ontwikkelaar Crytek nam vorig jaar ontwikkeling tudio Free Radical over. Free Radical, verantwoordelijk voor de Timesplitters-serie, werd hiermee omgedoopt tot Crytek UK.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou