Crytek komt met co-op shooter Hunt: Horrors of the Gilded Age | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Hunt is een gratis te spelen third-person actiegame waarin vier spelers samen meerdere golven aan ondode monsters moeten zien te overleven. Om alle zombies te verslaan krijgen spelers een 19e eeuws arsenaal tot hun beschikking. De game komt uit voor de pc en consoles, al is nog niet bekend welke consoles. Op de website van de game kunnen geïntere eerden zich inschrijven voor de pc-bèta.

De game wordt ontwikkeld door Crytek USA, de studio waarin een groot gedeelte van Darksiders-ontwikkelaar Vigil in is opgenomen. Het is de eerste game van Crytek USA.

Hunt: Horrors of the Gilded Age is een van de meerdere free-to-play games waar Crytek zich op wil richten. Vorige week kondigde de studio nog de gratis te spelen moba Arena of Fate aan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou