CrossFireX kan vanaf 18 mei niet meer gespeeld worden

CrossFireX kan vanaf 18 mei niet meer gespeeld worden

CrossFireX gaat vanaf 18 mei offline en kan dan niet meer gespeeld worden.

Dat hebben Smilegate en Remedy aangekondigd. Het gaat daarbij zowel om de free-to-play-multiplayergame als de bijbehorende, betaalde singleplayercampagne die door Remedy is ontwikkeld.

Het spel kan al niet meer aangeschaft worden en er wordt ook geen nieuwe content meer toegevoegd. Mensen die de afgelopen twee weken de game hebben aangeschaft kunnen hun geld terugkrijgen. Volgens Smilegate wordt de ondersteuning stopgezet omdat de game "niet werd wat het had moeten zijn".

De afgelopen dagen is er van verschillende live service-games aangekondigd dat ze worden stopgezet, waaronder Rumbleverse, Knockout City, Apex Legends Mobile en Battlefield Mobile.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het word wel eens tijd dat al die live service GAAS - chasers gaan inzien dat het maar voor een klein clubje is weggelegd om er succesvol mee te worden. Maar dit was toch een xbox console exclusive? met veel bombarie en Remedy erachter vorig jaar gepresenteerd? nu een jaar later gaat de stekker eruit en kun je niet eens meer de singleplayer spelen als je die gekocht zou hebben. Mocht iemand zich nog afvragen waarom ik zo'n problemen met GAAS games en de digitale only toekomst van games heb , dan is dit wederom weer zon voorbeeld.

0
test

@ali3n8tor inderdaad. Zeker dat je de betaalde singleplayer niet meer kan spelen is schandalig.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou