Nieuws
Apex Legends

Cross-progressie komt pas volgend jaar naar Apex Legends

Seer is nu iets te sterk en wordt nog aangepast

Geschreven door Michel Musters op
Cross-progressie komt pas ergens volgend jaar naar Apex Legends.

Dat heeft Ryan K. Rigney van Apex Legends bevestigd in een vragensessie op Reddit. Iemand vroeg wanneer men het beloofde cross-progressie kan verwachten, waarom Rigney antwoordde: "Volgend jaar. Cross-progressie is een pittig probleem om op te lossen. Je hebt niet alleen de technische uitdaging van bestaande accounts samenvoegen, maar ook de legale en contractuele aspecten van aankopen op andere platforms om te navigeren. Verschillende regio hebben verschillende wetten. Het is een rotzooi. Maar we werken er aan en willen het gaan leveren."

Cross-progressie houdt in feite in dat spelers hun vrijgespeelde (cosmetische) items en levelprogressie mee kunnen nemen naar Apex Legends op een ander systeem. Respawn beloofde eerder al cross-progressie toe te voegen, maar zoals uit het bovenstaande antwoord blijkt heeft dat nog wat voeten in de aarde.

In de AMA geeft Respawn ook toe dat Seer, het nieuwe personage in de game dat vorige week lanceerde met het nieuwe seizoen Emergence, misschien iets te sterk is. De ontwikkelaar gaf dan ook aan dat een toekomstige patch dit iets beter moet balanceren.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: Marvel-game van Firaxis bevat geen bestaande personages Trailer van geannuleerde Duke Nukem Begins uitgegeven
1

Reacties op: Cross-progressie komt pas volgend jaar naar Apex Legends

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  -JK-

  • 9 augustus 2021 09:05
  Vraag me af waarom je voortgang niet account gebonden is? Vooral wanneer een game crossplatform is. Lijkt me ook niet zo lastig om voor elkaar te krijgen.
  De game zelf zou dan ook crossplatform speelbaar moeten zijn voor 1 account, en dat je dan niet meerde games moet kopen voor verschillende platformen.
  Waarschijnlijk dat de consoleboeren dat blokkeren.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.