Criterion zou ooit graag een nieuwe Burnout ontwikkelen

Criterion zou ooit graag een nieuwe Burnout ontwikkelen

Ontwikkelaar Criterion Games zou ooit graag een nieuw deel in de Burnout-franchise maken.

Dat laat Kieran Crimmins, de creative director, weten in een interview met Eurogamer. Hij werd gevraagd of de Burnout-reeks ooit terug gaat keren. "Ik hoop het. Het is niet iets waar we op dit moment naar kijken. Maar als je praat over de twee passies van de studio, dan zijn dat logischerwijs Need for Speed en Burnout. We houden van die twee franchises, en Burnout is zo'n unieke racegame dat ik denk dat (een nieuw deel) echt fenomenaal kan zijn."

Hij vervolgt: "Ik denk dus dat ik zeg dat ik het geweldig zou vinden om te maken. Ik hoop dat we het team kunnen uitbreiden en er ooit aan kunnen werken. Het behoort niet tot onze huidige toekomstige plannen maar man, het zou echt leuk zijn."

Criterion Games heeft de Burnout-games ontwikkeld. In 2018 kwam nog een remaster van Burnout Paradise uit, maar verder is het al een decennium lang stil rondom de franchise waarin spectaculaire botsingen maken net zo belangrijk is als racen. In plaats daarvan is de studio vooral gericht op andere EA-franchises. Zo is het hoofdverantwoordelijk voor het aankomende Need for Speed Unbound en heeft het ook meegewerkt aan Star Wars Battlefront 2.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een nieuwe burnout klinkt leuk. Een open wereld game hebben we al dus misschien terug naar het begin

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou