Crime Boss: Rockay City komt in juni naar consoles

Crime Boss: Rockay City komt in juni naar consoles

Crime Boss: Rockay City moet in de loop van juni op PlayStation 5 en Xbox Series X en S beschikbaar komen.

Dat hebben uitgever 505 Games en ontwikkelaar Ingame Studios aangekondigd. Het was al bekend dat het spel op 28 maar top de Epic Games Store verschijnt, maar nu is dus ook bekend in welke maand de consoleversies uitkomen. Daarnaast is ook aangekondigd dat de pc-versie van het spel tot tenminste juni 2024 exclusief blijft voor Epic Games Store.

Crime Boss: Rockay City werd vorig jaar tijdens The Game Awards aangekondigd. De coöperatieve shooter draait om Travis Baker, een crimineel die de maffia over wil nemen nadat de voormalige hoofd van de familie komt te overlijden. Spelers kunnen hun eigen crew samenstellen en zowel alleen als met een andere speler een campagne doorlopen waarbij ze langzaam maar zeker de macht in Rockay City proberen over te nemen. Daarbij kunnen er - net als in Grand Theft Auto 5 en Payday - grootschalige overvallen worden gepland en gepleegd.

Veel bekende acteurs spelen een rol in de game. Denk aan Michael Madsen, Michael Rooker, Danny Trejo, Kim Basinger, Danny Glover, Chuck Norris en Vanilla Ice.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou