Een interview met de makers van Crackdown is online gezet door Eurogamer. Dit interview laat goed zien wat de visie was van de mensen van Realtime Worlds toen ze Crackdown ontwikkelden.

Ook onthult het interview een aantal specifieke elementen die we kunnen verwachten in de extra content die nog uitgegeven gaat worden. Zo zullen er nieuwe co-op missies worden geïntroduceerd, alsmede missies waarin twee mensen tegen elkaar kunnen spelen. We nemen aan dat het hier gaat om meer dan alleen races. Een aantal co-op missies hebben hun oorsprong in de verschillende filmpjes op youtube, waarin door de gamers zelf geïntroduceerde minigames zijn te zien.

En een voor de kenners grote aanwezige fout zal in één van de eerste gratis download-packs worden verholpen. En dat is de optie om eindbazen te resetten. Momenteel is het na het uitspelen van de game alleen mogelijk om vijandelijke bendes, exclusief eindbazen, weer in te schakelen. Het weglaten van deze optie was een "cock-up"  van en niet nader te noemen persoon in het ontwikkelteam. Een extra, nog niet onthulde, mode kunnen we in deze update ook verwachten.

Lees hier het hele interview.