Cover art van de Resident Evil 3 Remake gelekt

Cover art van de Resident Evil 3 Remake gelekt

Er is zijn afbeeldingen gelekt van de Resident Evil 3 Remake via PlayStation Network, naar verluidt gaat het hier om de officiële cover art van de verschillende versies van de game.

Het gaat hier waarschijnlijk om de officiële cover art van de remake van Resident Evil 3. De opgedoken poster werd gespot door ResetEra op Gamstat. Dezewebsite houdt PlayStation Network nauw in de gaten en de toevoeging van de Resident Evil 3-afbeeldingen is dan ook niet onopgemerkt gegaan.

Op de poster staat Jill Valentine afgebeeld met een compleet nieuw uiterlijk. Naast Jill zien we Carlos Oliveira staan, een van de laatste overlevende leden van de Umbrella Biohazard Countermeasure Service (U.B.C.S). Ook Oliveira ziet er net wat anders uit dat gewend. Ten slotte is de intimiderende schurk Nemesis te zien zoals we hem kennen uit het origineel.

Het gerucht van de remake ging al enige tijd in de rondte, maar nu lijkt de game echt te zijn bevestigd.

Watch on YouTube

beweerde eerder al een bron gesproken die het bestaan van de game wist te bevestigen. Spawn Wave is in het verleden een betrouwbare bron gebleken; hij was bijvoorbeeld de eerste persoon die FromSoftware's Elden Ring bevestigde voordat het spel was aangekondigd.

Met oog op de gelekte poster, kan er verondersteld worden dat de officiële aankondiging van de game niet lang meer kan duren. De kans is groot dat de remake tijdens The Game Awards op 13 december wordt onthuld.

Bekijk de cover art hieronder.

 
Origineel
Remake

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit soort games zijn echt niet goed voor mijn hart, maar ik ga hem toch spelen.

0

@StormFox Same here, will zo graag RE2 remake op de pc spelen maar schijt 'm keihard..

0
test

@a.vlahovljak@gmail.com Schiet op 't hoofd of de benen van de zombies en loop er gewoon langs:) en de lickers kan je zelfs gewoon voorbij lopen:) maakt 't misschien wat minder eng:)

0
test

@a.vlahovljak@gmail.com Valt wel mee hoor, de game is vooral goor, maar eng valt wel mee.

0

Deel 2 was een toppertje, en ook deze wordt weer een instant buy

0

Aanbevolen voor jou