Counter-Strike 2 verschijnt deze zomer als gratis Counter-Strike: GO-update

Counter-Strike 2 verschijnt deze zomer als gratis Counter-Strike: GO-update

Vandaag heeft Valve Counter-Strike 2 officieel uit de doeken gedaan.

De game komt deze zomer uit, maar vandag begint er voor een beperkt aantal Counter-Strike: Global Offensive-spelers al een test. Mensen worden door Valve geselecteerd, onder andere afhankelijk van hun Steam-status en hun geschiedenis met de game. Meer details over de test zijn in deze FAQ te vinden.

Hoe dan ook zal de uiteindelijke versie van de game deze zomer als gratis update voor Global Offensive uitkomen op pc. Daarbij worden alle items die men in Global Offensive heeft vrijgespeeld meegenomen.

Counter-Strike 2 loopt - zoals eerdere geruchten al meldden - op de Source 2-engine. Dit moet verbeterde graphics en effecten opleveren. Maps zien er visueel beter uit en worden op plekken ook aangepast. 

Daanaast wordt de tickrate van de game verbeterd ten opzichte van Global Offensive. Hoe hoger het aantal ticks - de hoeveelheid dat de servers van de game synchroniseren met de gebruiker - des te accurater vertalen de acties van spelers zich naar de game. 

In een artikel legt Valve daarnaast de nadruk op verbeterde, interactieve rook. "Rookbommen zijn nu dynamische volumetrische objecten die worden beïnvloed door hun omgeving. Ze reageren op licht, kogels en explosies."

Rond release moeten er meer details rondom Counter-Strike 2 naar buiten komen. Hieronder zijn drie video's van de game te zien.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nu wel graag ervoor zorgen dat cheaters keihard worden aangepakt anders is men snel uitgespeeld.

0

@chefry ja, want niemand speelt het nu...

0
test

@brushaway Daarom speel ik het niet meer. Ik heb het wel af en toe gespeeld maar was er ook snel klaar mee. Ik weet nog steeds niet waarom het leuk is om vals te spelen tegen andere spelers. Je jaagt er alleen maar mensen mee weg

0

@chefry het spel is nog nooit zoveel gespeeld als nu. Cheaters snap ik ook niet, maar dat men snel uitgespeeld is is natuurlijk onzin. Zou wel goed zijn als daar dan meer aandacht aan besteed wordt.

0

Aanbevolen voor jou