Cortana in Halo-televisieserie wordt gespeeld door Jen Taylor

Cortana in Halo-televisieserie wordt gespeeld door Jen Taylor

Jen Taylor speelt in de aankomende televisieserie gebaseerd op Halo de rol van Cortana.

Taylor voorziet al sinds de eerste Halo-game uit 2001 Cortana van een stem. De rol zou eerst worden vertolkt door Natascha McElhone - onder andere bekend van Californication - maar door een aangepaste planning in verband met het coronavirus komt dat niet meer uit.

Opvallend genoeg zal McElhone nog wel de rol van Catherine Halsey vertolken. Halsey is de wetenschapper die Cortona naar haar gelijkenis ontwikkelt. Het leek logisch dat beide rollen dus eerst door McElhone zouden worden gespeeld, maar hoe dat nu wordt opgelost is niet duidelijk. Mogelijk oogt Cortana nog wel als McElhone, maar wordt de stem ingesproken door Taylor.

De Halo-serie is in ontwikkeling bij Showtime. De rol van Master Chief wordt vertolkt door Pablo Schreiber, onder andere bekend van American Gods. Het eerste seizoen bevat negen afleveringen. Het is nog niet bekend wanneer de serie uitgezonden wordt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De voiceassistent van Windows is toch ook Cortana? Vind dat stiekem wel humor. (speel geen Halo verder, zal er waarschijnlijk sinds deel 1 in hebben gezeten of niet?)

0

Aanbevolen voor jou