Coolblue verloot deze week 1800 PlayStation 5-consoles

Coolblue verloot deze week 1800 PlayStation 5-consoles

Webwinkel Coolblue heeft 1800 PlayStation 5-consoles binnengekregen en verloot die onder geïnteresseerden.

Dat laat het bedrijf op diens website weten. Er wordt daarbij vermeld dat er meer dan 300.000 geïnteresseerden in de console zijn. Om iedereen een eerlijke kans te geven op het kopen van de PlayStation 5, wordt de loting gehouden. Ingeschreven mensen worden willekeurig gekozen. Het gaat daarbij alleen om de PlayStation 5-versie met diskdrive. Ook wordt de console gebundeld met accessoires.

Mensen kunnen alleen meedoen via de Coolblue-app. Daarin kan men zoeken naar 'PlayStation 5'. Vervolgens kan men zich voor vrijdag 6 augustus 10:00 uur inschrijven via groene knop op de productpagina. Vrijdag hoort men in de loop van de dag of men een PlayStation 5 kan bestellen. Eén van de regels is dat men maar één exemplaar mag bestellen.

Het is niet voor het eerst dat Coolblue besluit een loting te houden om de PlayStation 5 te verkopen. Zo werden er op soortgelijke wijze zeshonderd stuks verkocht in juni en konden geïnteresseerden eind vorig jaar digitaal hun schoen zetten bij de webwinkel. De PlayStation 5 is nog altijd slecht verkrijgbaar - nieuwe exemplaren zijn vaak binnen minuten weer uitverkocht.

 
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver Coolblue noemt het zelf letterlijk loting.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Zut Ik denk dat Denver er op doelt dat je ingeloot wordt om hem te "mogen" kopen. Ze worden niet echt verloot. Maar als je dat in de titel moet zetten wordt het wel een extreem lange titel

0
test

Ook ben je verplicht een tweede controller bij te kopen

0

Aanbevolen voor jou