Nieuws

Control komt toch niet naar Xbox Game Pass volgens Remedy-CEO

Control op Game Pass staat (nog) niet op de planning

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Tijdens een livestream van Extra Life op Mixer liet Xbox-baas Phil Spencer weten dat Control naar Xbox Games Pass komt. Remedy-CEO Tero Vitala spreekt dit echter tegen.

Spencer maakte het nieuws bekend over de komst van Control naar Xbox Games Pass toen aan hem gevraagd werd van welke games hij dit jaar het meest genoot. Spencer beantwoordde de vraag door te vertellen dat hij Control een hele goede game vond, maar dat het spel niet genoeg spelers wist te bereiken en dat dit binnenkort wel het geval zal zijn nu dat de game op Xbox Game Pass verschijnt.

Als reactie op de uitspraak van Phil Spencer liet Remedy-CEO Tero Vitala via twitter weten dat Control niet gepland staat voor een release op Xbox Game Pass. Ook maakte Tero Vitala bekend dat daar vooralsnog geen plannen voor zijn.

Wel komt binnenkort de gratis Expeditions-modus uit voor Control. Dit is een modus waarin Jesse Security Chief Arish helpt met het verkennen van de mysterieuze Formation. De speler wordt daar geconfronteerd met de grootste uitdagingen die The Oldest House te bieden heeft.

Control is beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Resident Evil 3 Remake niet aanwezig op The Game Awards Anno 1800: The Passage maakt je warm voor een ijskoude expeditie
2

Reacties op: Control komt toch niet naar Xbox Game Pass volgens Remedy-CEO

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  denver

  • 7 december 2019 00:58
  TP-games worden over het algemeen niet meer dan een maand van tevoren aangekondigd dat deze naar GP komen, om te voorkomen dat sales lang van tevoren stagneren. Waarschijnlijk is dat hier wel per ongeluk gebeurd en komt Control dus wel nog naar GP, maar pas eind 2020 of begin 2021. (Mark my words.)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Oxymorphone

  • 7 december 2019 20:01
  Tuurlijk komt ie wel naar Gamepass. Ff snel roepen van niet want misschien koopt een zeug het nog voordat het op GP is lol.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.