Nieuws

Nieuwe dlc voor Call of Duty: Infinite Warfare bevat Rust-remake en ninjazombies

Tweede uitbreiding verschijnt op 18 april voor de PlayStation 4

Geschreven door Jacco Peek op
Activision en Infinity Ward hebben de tweede dlc voor Call of Duty: Infinite Warfare aangekondigd, genaamd Continuum. Een van de vier nieuwe maps betreft een remake van het populaire Rust uit Modern Warfare 2.

De vier maps, Turista, Scrap, Exess en Archive bevinden zich op verschillende planeten. Turista is een groot resort te midden van de resten van een oud wezen, terwijl Scrap zich afspeelt op een verlaten vuilnisbelt op de maan. Verder is Archive een kunstgalerij en is Exess een remake van de zeer compacte map Rust uit Modern Warfare 2.

Ook krijgt de game een uitbreiding voor de zombiemodus, genaamd Shaolin Shuffle. In de onderstaande trailer wordt duidelijk dat het draait om personages die kungfu gebruiken om een kwaadaardige filmregisseur op te sporen in de straten van New York. Stemacteurs uit de game zijn afkomstig van onder andere Saturday Night Live, Gotham, Suicide Squad en Neighbors.

Op 18 april verschijnt de uitbreiding voor de PlayStation 4. De releasedata voor de Xbox One en pc volgen vermoedelijk een maand later.

Bron: Charly Intel

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Frank West wordt zombie in Dead Rising 4-dlc Imax komt met 'premium vr-content' van Justice League- en Aquaman-films
0

Reacties op: Nieuwe dlc voor Call of Duty: Infinite Warfare bevat Rust-remake en ninjazombies

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.