Segadojo heeft een fantastisch artikel over alle goede en slechte games van het jaar 2000. Dit artikel is te vinden door hier te klikken. Het Japanse blad Famitsu meldt ons dat in vier dagen maar liefst 80.666 Phantasy Star Online versies zijn verkocht! Dit betekent dus dat er ongeveer 20.000 per dag worden verkocht en dat is niet mis. De servers van PSO zijn overigens ook weer helemaal terug online en ze werken perfect. Dreamcast IGN had nog een preview van PSO met verschrikkelijk veel screenshots. Deze preview is hier te lezen.

De geruchten van Nintendo wat misschien Sega wil kopen zijn bijna achter de rug. Sega heeft echter toegegeven dat ze wel willen samenwerken met Nintendo, of misschien met Microsoft. Beide bedrijven azen flink achter Sega aangezien de games altijd erg goed zijn. De laatste nieuwsberichten melden ons dat Sega hoogstwaarschijnlijk wel GBA games wil ontwikkelen maar niet opgekocht wil worden.

Ook Seattle Times heeft een interessant artikel geplaatst op hun site. Dit artikel gaat over Sega, Nintendo en Microsoft. Ze snijden een aantal goede punten aan, het bericht is hier te lezen. Unreal Tournament krijgt een niet al te beste beoordeling van PS2Web. De game krijgt een 7.25 en dat is geen score die van deze titel een must-buy maakt.

Tijdens de Auto Asia 2001 beurs in Japan, die wordt gehouden op 12, 13 en 14 Januari, zal een speelbare Gran Turismo 3 getoond worden op een verschrikkelijk groot scherm.