De nieuwe, officiele site van Conker's Bad Day Fury is online gegaan. Deze nieuwe Nintendo 64 game van Rare is eens iets heel anders als we gewend zijn van Nintendo en Rare. Deze op het eerste gezicht weer kinderlijk ogende game met een pluizig eekhoorntje in de hoofdrol is namelijk absoluut niet voor kiddies bedoeld. Oorspronkelijk zou dit wel het geval zijn geweest, toen de game nog Twelve Tales heette. Ondertussen is er een hoop veranderd...

Alleen de eerste scene van de game al begint erg bloederig zoals te zien in een eerder gereleasede trailer. Deze lijkt namelijk nogal op Saving Private Ryan. Al de maten van Conker worden doorzeefd met kogels, en dit gaat nogal bloederig. De rest van het spel zit ook vol met gevloek, geweld, sex en de 7 andere dingen die volgens de 10 geboden niet het daglicht kunnen verdragen.

De site zelf is mooi vormgegeven maar ontzettend vaag en onduidelijk opgezet. Uiteindelijk ben ik toch nog terecht gekomen op een aantal nieuwe filmpjes van deze game, deze zijn hier te vinden en zeker aan te raden. Zo komt Nintendo toch nog van hun negatieve(?) kinderlijke imago af, wat zich van mij wel door mag zetten in de GameCube games. Bedankt Roger voor deze tip!