Concept achter Hi-Fi Rush bestond al voor Game Pass

Concept achter Hi-Fi Rush bestond al voor Game Pass

Regisseur John Johanas pitchte het deze week uitgekomen Hi-Fi Rush al voordat Xbox Game Pass bestond.

Dat  liet hij weten in een recente Twitch-stream, zo werd via Twitter-gebruiker Dreamboum gedeeld. "Het was een van die droomgames waar ik al lang geleden het idee voor had. Ik was net klaar met The Evil Within 2, we hadden twee horrorgames achter elkaar ontwikkeld, en Ghostwire was de volgende game die we gingen produceren, dus ik dacht, 'wat als ik dit eens zou pitchen?'. Dat was ergens in 2017. Mensen zeggen 'oh, je hebt dit voor Game Pass gemaakt'. Maar nee, dit was al daarvoor bedacht.

Tijdens de Developer_Direct deze week werd Hi-Fi Rush onthuld. Toen werd ook aangekondigd dat de game diezelfde avond uit zou komen. Het spel is verschenen op Xbox, pc en Game Pass.

De kleurrijke actiegame laat spelers op de maat van muziek vechten en platformen. Hoewel het niet verplicht is om de ritme te volgen, zorgt dat er voor dat men meer schade aanricht. Spelers kruipen in de huid van Chai, die graag ooit een rockster zou worden en het opneemt tegen de robotonderdanen van een sinister bedrijf. De game bevat zowel unieke als gelicenseerde muziek, onder andere van Nine Inch Nails en The Black Keys.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 hohohohoho The Evil Within 1 en met name 2 niet geweldig? 2 vind ik oprecht een van de beste horror-games die ik ooit gespeeld heb. Ik weet niet of het je genre is, en of je de games gespeeld hebt, maar ik ben het zwaar oneens met jouw mening. Ghostwire trekt mij minder, heb het nog niet gespeeld dus helaas ook geen oordeel. Heb hier wel een glaasje water dat je even je mond kan spoelen Snoop ;)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Dus omdat het niet volgens jou kan tippen aan RE heeft The evil Within franchise geen bestaansrecht? GhostWire zou je ook verfrissend kunnen noemen. Het is na mijn idee juist mooi dat Shinji Mikami zulke diverse games maakt.

0

Aanbevolen voor jou